Умови використання сайту

I. УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ
II. ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
III. ЗГОДУ НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 

 Інтернет ресурс (веб-сайт) - https://evo-cosmetology.com/ - є власністю ТОВ «ЕВО КОСМЕТОЛОДЖИ» в подальшому - Адміністрація сайту.

ПУБЛІЧНА ОФЕРТА ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСУ «EVO COSMETOLOGY», розміщеного за адресою (веб-сайт) https://evo-cosmetology.com/
Ця пропозиція (оферта) адресована необмеженому колу осіб, що бажають придбати Товари та послуги на ресурсі https://evo-cosmetology.com/ (далі - Інтернет-ресурс / сайт). Оферта встановлює правила і порядок продажу Товарів і послуг через Інтернет-ресурс, а також регулює відносини між Покупцем і Продавцем при продажу Товарів / наданні послуг і їх доставці.
Продавцями товару можуть бути інші треті особи (НЕ Адміністрація), які користуються послугами сайту https://evo-cosmetology.com/ для реалізації своїх товарів \ послуг в мережі Інтернет. Інформація про таких продавців надається Адміністрацією за запитом Користувача (Покупця)
Покупцеві, який бажає придбати Товар або скористатися послугами на Інтернет-ресурсі https://evo-cosmetology.com/, необхідно уважно ознайомитися з умовами, що містяться в цій оферті, і в разі згоди - прийняти умови нижче наведеної  Угоди.
Ця Угода є публічним договором відповідно до Цивільного кодексу України (статті 633, 641) і Законом України «Про електронну комерцію» (ст.11).

Основні поняття:
Сайт - сукупність інформаційних ресурсів, розміщених в Інтернеті за адресою https://evo-cosmetology.com/.
Інтернет-ресурс - Інтернет-сайт, розміщений в мережі Інтернет за адресою https://evo-cosmetology.com/, де представлені Товари та послуги, що пропонуються Продавцем для придбання, а також умови оплати і доставки Товарів Покупцеві, або порядок надання тієї чи іншої послуги.
Користувач Сайту - відвідувач Сайту https://evo-cosmetology.com/.
Покупець - Особа, відвідувач Сайту, який приймає умови цієї Угоди, що має намір замовити або придбати товар / послугу, або замовник, який купує Товар.
Продавець - ТОВ «ЕВО КОСМЕТОЛОДЖИ», 69035, Запорізька обл., Місто Запоріжжя, ПРОСПЕКТ Соборний, будинок 166, КАБІНЕТ А4, код ЄДРПОУ 41978546; або інші треті особи - фізичні особи підприємці та / або юридичні особи (НЕ Адміністрація), які користуються послугами Сайту https://evo-cosmetology.com/ для реалізації своїх Товарів / послуг в мережі Інтернет. Інформація про таких продавців надається Адміністрацією за запитом Користувача (Покупця).
Акцепт - дії Покупця / Користувача, спрямовані на прийняття умов даної оферти.
Замовлення - встановленим чином оформлений запит Покупця на придбання і доставку за вказаною Покупцем адресою Товарів, обраних на Сайті.
Продаж Товарів через Інтернет-ресурс - продаж Товарів шляхом укладення електронної угоди на підставі ознайомлення Покупця з запропонованим Продавцем описом Товару, що містяться на сайті https://evo-cosmetology.com/, що виключає можливість безпосереднього ознайомлення Покупця з Товаром при укладенні відповідної угоди.
Товар – парфюмерно- косметична продукція, аксесуари, туалетні приналежності, і інша продукція, представлена до продажу на Сайті Продавця.
Пропозиція - інформація, розміщена на Сайті про конкретний Товарі, який може бути куплений Покупцем. Пропозиція включає в себе: інформацію про товар, інформацію про ціну Товару, способи оплати та доставки, а також інші умови придбання Товару Покупцем. Умови Пропозиції визначаються Продавцем. Пропозиція не є офертою, а лише інформацією про можливі способи придбання Товару.
Особистий кабінет - розділ Інтернет-ресурсу, доступний користувачеві після реєстрації, за допомогою якого останній здійснює управління своїм обліковим записом (акаунтом).
Реєстрація - заповнення Покупцем / Користувачем відповідної форми на Сайті із зазначенням необхідних для ідентифікації даних, з подальшим внесенням особистих (персональних) даних Клієнта в базу даних Продавця.
Статусне повідомлення - повідомлення, яке направляється Продавцем на e-mail або мобільний номер Користувача, соціальні мережі і \ або електронні месенджери (електронна система миттєвого обміну повідомленнями по засобах мережі Інтернет) Сайту і містить інформацію про статус Замовлення, Реєстрації, доступі до Особистого кабінету і т. д. Повідомлення цього типу можуть бути отримані Користувачем Сайту при здійсненні відповідних дій (реєстрація, оформлення Замовлення і т.д.) і не вимагають додаткової згоди на їх отримання.
Інформаційне повідомлення - повідомлення, яке направляється Продавцем на e-mail або мобільний номер Клієнта соціальні мережі і \ або електронні месенджери (електронна система миттєвого обміну повідомленнями по засобах мережі Інтернет) і містить інформацію про спеціальні пропозиції, акції, новини Продавця та інші повідомлення.

Загальні положення:
1. Продавець здійснює продаж Товарів і / або замовлення надання послуг через Інтернет-ресурс за адресою https://evo-cosmetology.com/.
2. Замовляючи Товари та \ або замовляючи надання послуги через Інтернет-ресурс, Покупець погоджується з умовами продажу Товарів / надання послуг, викладеними в цій Угоді. У разі незгоди Покупець не повинен здійснювати Замовлення Товарів / замовлення надання послуг через даний Інтернет-ресурс.
3. Ці Умови продажу Товарів / надання послуг, а також інформація про товар / послугу, представлена на Сайті, є публічною офертою відповідно до статті 641 Цивільного кодексу України та статті 11 Закону України «Про електронну комерцію».
4. Угода набирає чинності (вважається укладеним) з моменту отримання Продавцем належним чином оформленого Покупцем Замовлення, в якому повинні бути вказані: • електронна адреса, прізвище, ім'я, по батькові, контактний номер телефону Покупця або вказаної ним особи (отримувача), адреса, за яким слід доставити Товар; • найменування, кількість і ціна Товару; • вартість доставки на умовах, зазначених у відповідному розділі «Доставка і оплата».
5. Продавець має право в будь-який час в односторонньому порядку змінювати умови даної оферти. Дані зміни вступають в силу з моменту розміщення нової версії Пропоновані умови на Сайті.

Реєстрація на сайті :
1. Реєстрація на Сайті здійснюється за адресою https://evo-cosmetology.com/.
2. При Реєстрації на Сайті Покупець зобов'язується надати достовірну і точну інформацію про себе і свої контактні дані для виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем і доставки йому Товарів / надання послуг.
3. Реєстрація на Сайті не є обов'язковою для оформлення Замовлення.
4. Продавець не несе відповідальності за невиконання своїх зобов'язань, якщо надана Покупцем при реєстрації інформація є неточною або неповною.
5. Покупець зобов'язується не повідомляти третім особам свої логін і пароль, вказані при реєстрації. У разі виникнення у Покупця підозр щодо безпеки його логіна і пароля або можливості їх несанкціонованого використання третіми особами, Покупець зобов'язується негайно повідомити про це Продавця, направивши відповідне електронне повідомлення з Особистого кабінету або на адресу електронної пошти за адресою: office@evo-cosmetology.com
6. За всі дії, що здійснюються від імені Покупця, тобто з використанням його логіна та пароля, відповідальність несе виключно Покупець.

Інформація про товар / послугу, ціна Товару:
1. Фотографії представлених на Сайті Товарів / послуг можуть дещо відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду Товару / послуги. Супроводжуючі Товар опису / характеристики надаються для ознайомлення. Інтернет-ресурс не гарантує точність і повноту матеріалів про Товар / послугу, що представлені на Сайті, вказуються основні характеристики Товару / послуги. Повну інформацію про товар / послугу Покупець може отримати, звернувшись до консультантів Інтернет-ресурсу в робочий час за телефонами вказаними на Сайті. Продавець може в будь-який момент без попереднього повідомлення вносити зміни в опис або фотографії Товарів / послуг. Інтернет-ресурс не несе відповідальності за будь-які збитки (включаючи, але не обмежуючись збитком від втрати прибутку, даних або від переривання ділової активності), що виникли внаслідок використання, неможливості використання або результатів використання Сайту.
Для уточнення інформації про товар / послуги Покупець може звернутися до консультантів Інтернет-ресурсу.
2. Ціна Товару, представленого на Сайті, вказана в гривнях без урахування ПДВ.
3. Інформація про товар, розміщена на Сайті https://evo-cosmetology.com/, представлена з метою ознайомлення. Адміністрація Сайту https://evo-cosmetology.com/ не несе відповідальності за актуальність інформації про товар (включаючи залишки Товару, ціну, асортимент), Послуги (формату, переліку та термінів надання), яка розміщується третіми особами (не адміністрацією). Продавець зобов'язується упродовж розумного строку повідомляти Адміністрацію про всі зміни по Товару (включаючи ціну, асортимент, наявність і ін. характеристики) з урахуванням часу, необхідного для виконання технічних робіт, тобто безпосередньо процесу оновлення інформації на Сайті. У разі несвоєчасного повідомлення Продавець несе повну та виключну відповідальність за можливі негативні наслідки такого несвоєчасного повідомлення (включаючи претензії клієнтів, пов'язані з неактуальною інформацією на Товар).
4. Ціна з урахуванням знижок або акційних пропозицій вказується на сайті при оформленні Замовлення.
5. Ціна Товару на Сайті може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку.
6. Продавець має право надавати знижки на Товари, проводити акції, встановлювати спеціальні ціни на Товари та Послуги. Види знижок, порядок і умови їх нарахування вказані на Сайті і / або за окремим Запиту спрямованому Адміністрації сайту та можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку.
7. У разі неправильної вказівки ціни замовленого Покупцем Товару, Продавець інформує про це Покупця для підтвердження Замовлення з виправленою ціною або анулювання Замовлення. При неможливості зв'язатися з Покупцем дане Замовлення вважається анульованим. Якщо Замовлення було оплачено, Продавець повертає Покупцеві сплачену за Замовлення суму на платіжну карту і / або банківські реквізити зазначені Покупцем.

Оформлення заказу:
1. Покупець самостійно оформляє Замовлення використовуючи можливості Інтернет-ресурсу https://evo-cosmetology.com/ або по телефону, Електронною поштою Сайту. Після оформлення Замовлення Покупцю буде направлено повідомлення про підтвердження Замовлення на зазначені при оформленні Замовлення контакти (e-mail і / або мобільний телефон) або про передбачувану дату надходження Товару в разі його відсутності. При оформленні Замовлення по телефону повідомлення здійснюється за допомогою телефонного зв'язку або відправки повідомлення на мобільний номер соціальні мережі і \ або електронні месенджери (електронна система миттєвого обміну повідомленнями по засобах мережі Інтернет).
2. У разі відсутності замовлених Покупцем Товарів на складі Продавця останній вправі анулювати Замовлення Покупця, повідомивши про це Покупця дзвінком консультанта Інтернет-ресурсу, листом або повідомленням на мобільний номер Клієнта (Покупця) соціальні мережі і \ або електронні месенджери (електронна система миттєвого обміну повідомленнями за коштами мережі Інтернет). У разі анулювання передплаченого Замовлення вартість Товару повертається Продавцем Покупцю на рахунок Покупця відповідно до зазначених банківськими реквізитами.
3. Оформляючи Замовлення, Покупець підтверджує свою згоду з умовами даної оферти і дає згоду на обробку своїх персональних даних. Покупець підтверджує, що ознайомлений з розділом сайту «Доставка і оплата», погоджується з ним і розуміє його в повній мірі. Продавець залишає за собою право змінити термін доставки Замовлення з наступним повідомленням Покупця.
4. Покупець несе ризик несприятливих наслідків за дачу неправдивих відомостей надання інформації, які спричинили за собою неможливість належного виконання Продавцем / Адміністрацією сайту своїх зобов'язань перед Покупцем.
5. Для підтвердження Замовлення з Покупцем може зв'язуватися консультант Інтернет-ресурсу, який уточнює деталі Замовлення, погоджує дату і час доставки. Підтвердження Замовлення може відбуватися і без дзвінка консультанта, за допомогою електронної пошти або повідомлення на мобільний номер, соціальні мережі і \ або електронні месенджери (електронна система миттєвого обміну повідомленнями по засобах мережі Інтернет). .
6. Продавець має право відмовитися від передачі Замовлення Покупцю в разі, якщо дані, зазначені Покупцем при оформленні Замовлення, є неповними або викликають підозру в їх достовірності. У разі анулювання передплаченого Замовлення вартість Товару повертається Продавцем Покупцю вказані банківські реквізити.
7. У разі відсутності замовленого Товару Покупець має право замінити його на інший Товар або анулювати Замовлення по засобам зв'язку зазначеними на Сайті.
8. Покупець має право скасувати Замовлення по телефону.

Доставка товару:
1. Доставка Товару здійснюється обраною Продавцем кур'єрською компанією. Способи, та терміни, територія доставки Товарів вказані на Сайті в розділі «Доставка і оплата» є приблизними. Орієнтовний термін і час доставки узгоджуються Покупцем з консультантом Інтернет- ресурсу при підтвердженні Замовлення. Надалі зручний час доставки обмовляється Покупцем і представником кур'єрської компанії.
2. При доставці Товар вручається Покупцеві або третій особі, зазначеному в замовленні (Одержувачу). При неможливості отримання Товару зазначеними вище особами Товар може бути вручений особі, яка може надати відомості про замовленні, а також оплатити вартість Замовлення в повному обсязі. Зобов'язання Продавця в такому випадку вважаються виконаними належним чином.
3. Разом з Замовленням, Покупцю передаються передбачені чинним законодавством документи.
4. Представник кур'єрської компанії (кур'єр) при врученні Товару має право вимагати документ, що засвідчує особу отримувача/ Покупця.
5. Право власності на Товар переходить до Покупця в момент передачі Товару, після оплати повної вартості Товару.
6. Ризик випадкового повного або часткового пошкодження Товару переходить до Покупця в момент передачі йому Товару і здійснення Покупцем / Одержувачем підпису в документах, що підтверджують його доставку. У разі не доставки (відсутності доставки) Товару Продавець відшкодовує Покупцю вартість передплаченого Покупцем Замовлення і доставки в повному обсязі після отримання від кур'єрської компанії підтвердження про втрату Товару або його повернення на склад Продавця.
7. Вартість доставки:
Вартість доставки формується за тарифами встановленими відповідною кур'єрською службою.
8. Обов'язок Продавця передати Товар Покупцю вважається виконаним в момент вручення Товару Покупцеві / Одержувачу або отримання Товару в відділеннях кур'єрських компаній.
9. При отриманні Замовлення Одержувач повинен перевірити цілісність упаковки і, якщо немає видимих її ушкоджень, оплатити суму Замовлення з урахуванням вартості доставки кур'єру (при здійсненні готівкового розрахунку). Кур'єр не уповноважений давати будь-які консультації по Товару. Всі питання необхідно адресувати консультанту Сайту. У разі пошкодження продукції, відсутність Товару або виявлення браку, Товар з недоліком може бути повернутий за бажанням Покупця.

Оплата Товарів:
1. Покупець має можливість оплатити Замовлення одним із способів: • Готівковий розрахунок: Покупець може оплатити Замовлення готівкою в офісі ЕВО КОСМЕТОЛОДЖИ, кур'єру або в відділенні Поштового оператора.
2. Банківською карткою: Оплату можна здійснити за допомогою карт VISA / Mastercard на сайті під час оформлення замовлення або за допомогою сервісів Інтернет банкінгу (Privat24, Mono і ін.) За наданими нашим менеджером банківськими реквізитами.
3. Платежем у відділенні кур’єрської служби при отриманні товару (Наложений платіж): Покупець може в момент отримання замовлення у відділенні Кур'єрської служби або при доставці за адресою оплатити товар. В цьому випадку Покупець оплачує комісію відповідно до тарифів встановлених відповідної кур'єрської служби.
4. На розрахунковий рахунок: шляхом оплати рахунку-фактури, який Покупець зможе сплатити в будь-якому банківському відділенні, за допомогою Інтернет-банкінгу або з розрахункового рахунку компанії Покупця. Рахунок Вам буде виставлений на Вашу електронну адресу після підтвердження замовлення

Повернення Товару і грошових коштів:
1. Повернення Товару належної якості. Згідно з діючими нормами законодавства *, парфюмерно-косметичні товари належної якості не підлягають поверненню або обміну.
* Стаття 9 Закону України «Про захист прав споживачів» від 12.05.1991 р №1023-XII та Додаток №3 до Постанови КМУ «Про реалізацію окремих положень Закону України" Про захист прав споживачів» від 19.03.1994 р №172 . До товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню) відносяться: парфюмерно-косметичні вироби, предмети санітарної гігієни, гребінці та щітки масажні, товари в аерозольній упаковці, інструменти для манікюру, педикюру (ножиці, пилочки і т. П.).
2. Повернення Товару неналежної якості. Товар неналежної якості - це товар, який містить недоліки. Недолік Товару - це невідповідність його вимогам нормативно-правових актів і нормативних документів, умовам договору або вимогам, що пред'являються до нього. Отриманий Товар повинен відповідати опису на Сайті. Відмінність елементів дизайну або оформлення від заявленого на Сайті опису не є ознакою неналежної якості.
2.1 Якщо Покупцеві був переданий Товар неналежної якості, Покупець має право скористатися положеннями статті 8 Закону України «Про захист прав споживачів» - вимагати заміну на Товар належної якості або вимагати розірвання договору та повернення сплаченої за Товар грошової суми.
2.2 Вимоги (заяву) про повернення грошової суми, сплаченої за Товар неналежної якості, підлягають задоволенню відповідно до вимог законодавства, починаючи з дня пред'явлення відповідної вимоги. Повернення грошових коштів здійснюється шляхом повернення вартості оплаченого Товару на банківські реквізити Покупця.
Додаткові умови:
1. Інтернет-ресурс та додаткові послуги можуть бути тимчасово частково або повністю недоступні у наслідок проведення профілактичних або інших робіт або з будь-яких інших причин технічного характеру. Технічна служба Продавця має право періодично проводити необхідні профілактичні або інші роботи з попереднім повідомленням Покупців або без такого.
2. У разі виникнення питань і претензій з боку Покупця він може звернутися до Продавця, відправивши лист електронною поштою на адресу office@evo-cosmetology.com.
Усі виникаючі суперечки сторони будуть намагатися вирішити шляхом переговорів.
3. Визнання судом недійсності будь-якого положення цієї Угоди не тягне за собою недійсність інших положень.
4. Всі об'єкти, доступні за допомогою сервісів Сайту https://evo-cosmetology.com/ в тому числі елементи дизайну, текст, графічні зображення, ілюстрації, відео, програми для ЕОМ (електронно-обчислювальних машин), бази даних, музика, звуки і інші об'єкти (далі - зміст сервісів), а також будь-який контент, розміщений на веб-сайті https://evo-cosmetology.com/, є об'єктами виняткових прав ТОВ « ЕВО КОСМЕТОЛОДЖИ».
5. Використання контенту, а також будь-яких інших елементів сервісів можливо тільки в рамках функціоналу, пропонованого тим чи іншим сервісом. Ніякі елементи змісту сервісів Сайту https://evo-cosmetology.com/, а також будь-який контент, розміщений на сервісах Сайту https://evo-cosmetology.com/ не можуть бути використані іншим чином без попереднього дозволу / згоди правовласника. Під використанням маються на увазі, в тому числі: відтворення, копіювання, переробка, поширення на будь-якій основі, відображення у розіграші і так далі. Виняток становлять випадки, прямо передбачені законодавством України. Використання Користувачем елементів змісту сервісів, а також будь-якого контенту для особистого некомерційного використання, допускається за умови збереження всіх знаків охорони авторського права, суміжних прав, товарних знаків, інших повідомлень про авторство, збереження імені (або псевдоніма) автора / найменування правовласника в незмінному вигляді, збереженні відповідного об'єкта в незмінному вигляді. Виняток становлять випадки, прямо передбачені законодавством України.
6. Адміністрація не несе ніякої відповідальності за будь-які помилки, друкарські помилки і неточності, які можуть бути виявлені в матеріалах, що містяться на даному веб-сайті. Адміністрація докладає всіх необхідних зусиль, щоб забезпечити точність і достовірність на сайті Інтернет-ресурсу інформації. Вся інформація та матеріали надаються на умовах "як є", без будь-яких гарантій, як явних, так і непрямих.
7. Адміністрація не несе ніякої відповідальності за висловлювання і думки Відвідувачів (Покупця) веб-сайту, залишені в якості коментарів або оглядів.
8.Адміністрація не несе відповідальність за можливі протиправні дії Відвідувача (Покупця) щодо третіх осіб, або третіх осіб щодо Відвідувача / Покупця.
9. Адміністрація не несе відповідальності за шкоду, збитки або витрати (реальні або можливі), що виникли в зв'язку з цим веб-сайтом, його використанням або неможливістю використання.
10. Адміністрація не несе відповідальності за втрату Користувачем (Покупцем) можливості доступу до свого облікового запису - облікового запису на сайті https://evo-cosmetology.com/ (втрату логіна, пароля, іншої інформації).
11. З метою вищевикладеного Адміністрація залишає за собою право видаляти розміщену на Сайті інформацію і робити технічні і юридичні заходи для припинення доступу до Інтернет-ресурсу користувачів (Покупців), що створюють проблеми у використанні Інтернет-ресурсу іншими Відвідувачами (Покупцями), користувачів (Покупців) в разі будь-яких недобросовісних зловживань з їхнього боку при замовленнях товару, що не мають мети його придбання, або Відвідувачів (Покупців), які порушують вимоги Угоди. При цьому таке блокування здійснюється на розсуд адміністрації без подальшого повідомлення таких користувачів (Покупців).
12. Адміністрація веб-сайту в т.ч. не несе відповідальності за:
12.1. Затримки або збої в процесі здійснення операції, що виникли внаслідок непереборної сили, а також будь-якого випадку неполадок в телекомунікаційних, комп'ютерних, електричних та інших суміжних системах.
12.2. Дії систем переказів, банків, платіжних систем і за затримки пов'язані з їх роботою.
12.3. Належне функціонування Сайту, в разі, якщо Відвідувач (Покупець) не має необхідних технічних засобів для його використання, а також не несе ніяких зобов'язань по забезпеченню користувачів такими засобами.


II. ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ «EVO COSMETOLOGY»
Справжня Політика конфіденційності персональних даних (далі - Політика конфіденційності) діє відносно всієї інформації, яку Інтернет-ресурс «EVO COSMETOLOGY», розташований за адресою - https://evo-cosmetology.com/, може отримати про Користувача під час використання сайту (Інтернет-ресурсу), програм і продуктів розміщених на даному  Інтернет-ресурсі.

1. Визначення термінів
1.1 У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:
1.1.1. «Адміністрація сайту Інтернет-ресурсу (далі - Адміністрація сайту)» - уповноважені співробітники на управління сайтом, що діють від імені Інтернет-ресурсу, які організовую і здійснює обробку персональних даних, а також визначає цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії або операції, що здійснюються з персональними даними.
1.1.2. «Персональні дані» - будь-яка інформація, що стосується прямо або побічно певної або визначеної особи (суб'єкту персональних даних).
1.1.3. «Обробка персональних даних» - будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.
1.1.4. «Конфіденційність персональних даних» - обов'язкове для дотримання Адміністратором або іншою отримавшою доступ до персональних даних особою, вимога не допускати їх поширення без згоди суб'єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави. 1.1.5. «Користувач сайту https://evo-cosmetology.com/» - особа, яка має доступ до Сайту, за допомогою мережі Інтернет і використовує Сайт.
1.1.6. «Cookies» - невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером і зберігається на комп'ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер кожен раз пересилає веб-серверу в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.
1.1.7. «IP-адреса» - унікальний мережевий адрес вузла в комп'ютерній мережі, побудованої за протоколом IP.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ 
2.1. Використання Користувачем сайту Інтернет-ресурсу означає згоду з цією Політикою конфіденційності, Публічною офертою і умовами обробки персональних даних Користувача.
2.2. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності, Публічної офертою і умовами обробки персональних даних Користувача, Користувач повинен припинити використання даного Сайту.
2.3.Зазначена Політика конфіденційності застосовується лише до сайту розміщеному за адресою https://evo-cosmetology.com/. Інтернет-ресурс не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступним на даному Сайті.
2.4. Адміністрація сайту не зобов'язана перевіряти достовірність персональних даних, що надаються Користувачем Сайту (Інтернет-ресурсу).

3. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
3.1. Справжня Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Адміністрації сайту https://evo-cosmetology.com/ щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач повинен за вимогою надати Адміністрації сайту при реєстрації на сайті https://evo-cosmetology.com/ або при оформленні замовлення для придбання Товару, отримання послуги.
3.2. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційної форми на Сайті https://evo-cosmetology.com/ в розділі про Особистий кабінет (реєстрації) та включають в себе наступну інформацію:
3.2.1. ПІБ Користувача;
3.2.2. контактний телефон Користувача;
3.2.3. адреса електронної пошти (e-mail);
3.2.4. адреса доставки Товару;
3.2.5. місце проживання Користувача.
3.2.6. За окремим запитом консультантів сайту https://evo-cosmetology.com/ можливе надання від Користувача реквізитів документів, що засвідчують особистість реквізитів індивідуального податкового номера
3.3. Інтернет-ресурс захищає Дані, які автоматично передаються в процесі перегляду рекламних блоків і при відвідуванні сторінок, на яких встановлено статистичні скрипти системи:
IP адреса;
інформація з cookies;
інформація про браузер (чи іншої програми, яка здійснює доступ до показу реклами);
час доступу;
адреса сторінки, на якій розташований рекламний блок;
реферер (адреса попередньої сторінки).
3.3.1. Відключення cookies може спричинити неможливість доступу до частин сайту Інтернет-ресурсу, що вимагають авторизації.
3.3.2. Інтернет-ресурс здійснює збір статистики про IP-адреси своїх відвідувачів. Дана інформація використовується з метою виявлення і вирішення технічних проблем, для контролю законності проведених фінансових платежів.
3.4. Будь-яка інша персональна інформація, не обумовлена вище (історія покупок, використовувані браузери і операційні системи і т.д.), підлягає надійному зберіганню і нерозповсюдженню, за винятком випадків, передбачених в п.п. 5.2. і 5.3. цієї Політики конфіденційності.
3.5. Під час перегляду Сайту https://evo-cosmetology.com/ Користувачем, Сайт може розмістити cookies на комп'ютері Користувача. Такі тимчасові cookies використовуються для підрахунку кількості візитів на Сайт. Вони видаляються, коли Користувач виходить з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на комп'ютері Користувача браузером. Під час Реєстрації даний тип cookies повідомляє Сайту, вперше чи Користувач заходить на сайт. Cookies не містять персональних даних користувачів, залишають поза передачею контактні дані користувачів або інформацію з комп'ютерів користувачів і можуть бути заблоковані Користувачем в будь-який момент. Файли cookies використовуються для надання Користувачам Сайту найбільш релевантної інформації; допомагають зробити Сайт безпечніше, захищеним і зручним; надають можливість відстежувати порушення Політики конфіденційності відвідувачами або пристроями; надають можливість оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати відвідувачів або пристрої, які намагаються здійснити пакетні завантаження інформації з сайту.
3.5.1.Cookies дозволяють користувачеві повною мірою користуватися всіма можливостями Сайту, тому рекомендуємо залишати їх включеними.

4. МЕТАЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА
4.1. Персональні дані Користувача Адміністрація сайту Інтернет-ресурсу може використовувати з метою:
4.1.1. Ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті Інтернет-ресурсу, для оформлення замовлення і (або) укладення Договору купівлі-продажу товару (договору оферти) дистанційним способом з Сайтом https://evo-cosmetology.com/.
4.1.2. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту https://evo-cosmetology.com/.
4.1.3. Встановлення з Користувачем зворотного зв'язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту https://evo-cosmetology.com/, надання послуг, обробка запитів і заявок від Користувача.
4.1.4. Визначення місця знаходження Користувача для забезпечення безпеки, запобігання шахрайства.
4.1.5. Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.
4.1.6. Створення облікового запису для здійснення покупок, якщо Користувач дав згоду на створення облікового запису.
4.1.7. Повідомлення Користувача Сайту https://evo-cosmetology.com/ про стан Замовлення.
4.1.8. Обробки і отримання платежів, підтвердження податку або податкових пільг Користувачем.
4.1.9. Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем пов'язаних з використанням Сайту за адресою: https://evo-cosmetology.com/.
4.1.10. Надання Користувачеві з його згоди, оновлень продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені Інтернет-ресурсу або від імені партнерів Інтернет-ресурсу.
4.1.11. Здійснення рекламної діяльності за згодою Користувача.
4.1.12. Надання доступу Користувачеві на сайти або сервіси партнерів Інтернет-ресурсу з метою отримання продуктів, оновлень і послуг.

5. СПОСОБИ І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ
5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.
5.2. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціями поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті https://evo-cosmetology.com/, включаючи доставку Товару.
5.3. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах та в порядку, встановленим законодавством України.
5.4. При втраті або розголошення персональних даних Адміністрація сайту інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.
5.5. Адміністрація сайту вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.
5.6. Адміністрація сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

6. ЗОБОВ’ЯЗАННЯ СТОРІН
6.1. Користувач зобов'язаний:
6.1.1. Надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування Сайтом https://evo-cosmetology.com/.
6.1.2. Оновити, доповнити надану інформацію про персональні дані в разі зміни даної інформації.
6.2. Адміністрація сайту зобов'язана:
6.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей (з метою), зазначених у п. 4 цієї Політики конфіденційності.
6.2.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, не розголошувати без попередньої письмової згоди Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, опублікування, або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних Користувача, за винятком п.п. 5.2. і 5.3. цієї Політики Конфіденційності.
6.2.3. Вживати заходів обережності для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в існуючому діловому обороті.
6.2.4. Здійснити блокування персональних даних, що відносяться до відповідного Користувача, з моменту звернення або запиту Користувача або його законного представника або уповноваженого органу з захисту прав суб'єктів персональних даних на період перевірки, в разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.

7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
7.1. Адміністрація сайту, яка не виконала свої зобов'язання, несе відповідальність за збитки, понесені Користувачем у зв'язку з неправомірним використанням персональних даних, відповідно до законодавства України, за винятком випадків, передбачених п.п. 5.2., 5.3. і 7.2. цієї Політики Конфіденційності.
7.2. У разі втрати або розголошення Конфіденційної інформації Адміністрація сайту не несе відповідальність, якщо дана конфіденційна інформація:
7.2.1. Стала публічним надбанням до її втрати або розголошення.
7.2.2. Була отримана від третьої сторони до моменту її отримання Адміністрацією сайту.
7.2.3. Була розголошена за згодою Користувача.

8. ВИРІШЕННЯ СПОРУ
8.1. До звернення в суд з позовом у спорах, що виникають із відносин між Користувачем сайту і Адміністрацією сайту, обов'язковим є пред'явлення претензії (письмової пропозиції про добровільне врегулювання спору).
8.2 Отримувач  претензії протягом 30 календарних днів з дня отримання претензії, письмово повідомляє заявника претензії про результати розгляду претензії.
8.3. При не досягненні згоди між сторонами, суперечка буде передана на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства України.
8.4. До цієї Політики конфіденційності та відносин між Користувачем і Адміністрацією сайту застосовується чинне законодавство України.

9. ДОДАТКОВІ УМОВИ
9.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності без згоди Користувача.
9.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті за адресою: https://evo-cosmetology.com/, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.
9.3. Всі пропозиції або питання по цій Політики конфіденційності слід повідомляти шляхом надсилання листа на електронну пошту office@evo-cosmetology.com.
9.4. Діюча Політика конфіденційності розміщена на Сайті https://evo-cosmetology.com/.

III. ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
1. При акцепті оферти або повному або частковому використанні Інтернет-ресурсу розташованого за адресою https://evo-cosmetology.com/, Покупець / Користувач автоматично дає свою згоду ТОВ «ЕВО КОСМЕТОЛОДЖИ», (код ЄДРПОУ 41978546), та / або Адміністрації сайту на збір та обробку його персональних даних, а також інформації про споживчі переваги і покупки на Інтернет-ресурсі Продавця, відповідно до Закону України від 01 червня 2010 року №2297- VI «Про захист персональних даних». Персональні дані Покупця обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
2. Мета обробки персональних даних. Дані, які надає Покупець / Користувач при реєстрації або розміщенні Замовлення через Сайт, будуть використовуватися для обробки Замовлень на придбання Товарів / послуг, отримання інформації про замовленні, відправки по телекомунікаційних засобами зв'язку (по електронній пошті, за допомогою мобільного зв'язку), рекламних пропозицій, інформації про акції, розіграші, спеціальні пропозиції або будь-якої іншої інформації про діяльність Продавця або його партнерів, з іншою комерційною метою, а також  цілях (мети) зазначених в ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНОСТИ «EVO COSMETOLOGY».
3. Власником персональних даних є - Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕВО КОСМЕТОЛОДЖИ», 69035, Запорізька обл., Місто Запоріжжя, ПРОСПЕКТ Соборний, будинок 166, КАБІНЕТ А4, код ЄДРПОУ 41978546.
4. Продавець (Адміністрація сайту) гарантує конфіденційність і захист персональних даних Покупців / користувачів.
5. Покупець / Користувач дає право Продавцю (Адміністрації сайту) здійснювати обробку його персональних даних, в тому числі: включати персональні дані в базу даних (без додаткового повідомлення про це), здійснювати безстрокове зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміна (при необхідності ). Продавець (Адміністрація сайту) зобов'язується забезпечити захист даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати дані третій стороні (крім передачі даних комерційним партнерам, особам, уповноваженим Продавцем (Адміністрацією сайту) на здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей, в тому числі операторам мобільного зв'язку, службам поштового зв'язку або кур'єрської доставки, контакт-центрів, рекламним агентствам, а також за запитом компетентних органів державної влади в установленому законом порядку).

Інформаційні повідомлення / Розсилка
1. Розсилка та інформаційні повідомлення будуть відправлені на адреси електронної пошти Покупців, які придбали Товар / Послугу на Інтернет-ресурсі https://evo-cosmetology.com/ і / або брали участь в акціях і / або інших маркетингових активностях (конкурси, розіграші призів / подарунків і т. д.). Підставою для отримання розсилки та / або інформаційного повідомлення є згода Покупця / Користувача на таку розсилку, оформлене шляхом вказівки адреси електронної пошти та / або номера мобільного телефону, які Покупець / Користувач зі своєї ініціативи повідомив у відповідній анкеті / особистому кабінеті або при оформленні Замовлення на Інтернет-ресурсі https://evo-cosmetology.com/ або в разі самостійної підписки на отримання розсилки та інформаційних повідомлень на Сайті.
2. Покупець / Користувач в будь-який момент може відписатися від отримання розсилки через відповідний функціонал в тілі листа розсилки (пройшовши за посиланням «Відмовитися» внизу листа).

Вхід в особистий кабінет
Відновлення пароля
Повернуться до
Реєстрація
Що Вас цікавить більшою мірою?
Вже є аккаунт?
Товар успішно доданий до кошика
Ваш кошик
Обрані товари
Повідомити про появу товару -
Уточнити наявність товару -